Voor het melden van een
overlijden of bij vragen
kunt u ons 24/7 bereiken

+31 (0)77-770 3300

Samen in vertrouwen

Welkom bij Confianza Uitvaartzorg. Een nieuwe naam in Belfeld en omstreken, maar met de nodige ervaring. Een uitvaart regelen is het laatste waar je aan wilt denken, maar toch… Ooit komen we er allemaal een keer voor te staan. En als het moment dan daar is, is het fijn om dit niet alleen te hoeven doen, maar samen met mensen die weten hoe het werkt en met passie en inlevingsvermogen een afscheid samen met u vormgeven, natuurlijk geheel naar de laatste wens van de overledene én de nabestaanden. Samen in vertrouwen, u las het al. Samen zorgen & ontzorgen, 24/7 voor u klaar staan, dat is waar wij voor staan.

Onze uitvaartleiders

Ons team

Wij, Niek, Marlo, Angelique, Sandra,
Frans en Nick staan voor u klaar!

Wanneer u kiest voor Confianza Uitvaartzorg & Afscheidshuis zult u bovenstaande gezichten met enige regelmaat tegenkomen. Samen zullen wij er alles aan doen de nabestaanden met een goed en warm gevoel terug te laten kijken op het afscheid van zijn of haar dierbare.

Het afscheidshuis - Confianza Uitvaartzorg

Het afscheidshuis

Ontdek alles over de mogelijkheden in ons Afscheidshuis.

Meer informatie

De ervaring van anderen

Mw. Hendrikx-Verkerk

✝ 24.02.2023

Zowel tijdens de voorbereiding als ten tijde van de uitvaart zijn wij volledig ontzorgd op een professionele en persoonlijke wijze. Het bespreken van mogelijke opties, het aandragen van ideeën, concrete namen van derden in onze gedachtensfeer en het regelen daarvan, hebben wij zeer gewaardeerd. Jij verstaat je vak en deelt op een fijne persoonlijke wijze jouw kennis en ervaring. Alles heeft direct heel vertrouwd gevoelt.

Mw. Josi Wagimin – van Kan

✝ 10.02.2023

Wij als familie zijn louter positief over de begeleiding van Cleo en Niek en uiteraard over de rest van het personeel!
De persoonlijke begeleiding in deze moeilijke tijd hebben wij als zeer prettig ervaren. Alles was zeer goed geregeld en wij hebben een heel mooi afscheid gehad.

Wij als familie zijn ervan overtuigd dat mam dit ook gevonden zou hebben.

Bedankt voor alles!

Dhr. Bèr Cremers

✝ 10.02.2023

Ik kijk tevreden en met een mooi gevoel terug op de uitvaart.
Vader is op vrijdagmorgen om 9 uur gestorven en om 12 uur zat ik al bij Marlo om alles te regelen. Ik wilde voor carnaval alles achter de rug hebben. Hoewel de tijd krap was is dat allemaal prima gelukt. Ik heb de begeleiding door Marlo ook als uiterst fijn ervaren: alles wat we afgesproken hebben is precies zo gegaan en dat is fijn. Ook de mensen die de uitvaart en de koffietafel bijgewoond hebben, waren erg positief over de mooie ruimte waar deze koffietafel plaatsvond en de verzorging van deze koffietafel. Dat geldt trouwens ook voor het afscheid op de avond voor de uitvaart.

Rick Cremers