Voor het melden van een
overlijden of bij vragen
kunt u ons 24/7 bereiken

+31 (0)77-770 3300

Samen in vertrouwen

Welkom bij Confianza Uitvaartzorg. Een nieuwe naam in Belfeld en omstreken, maar met de nodige ervaring. Een uitvaart regelen is het laatste waar je aan wilt denken, maar toch… Ooit komen we er allemaal een keer voor te staan. En als het moment dan daar is, is het fijn om dit niet alleen te hoeven doen, maar samen met mensen die weten hoe het werkt en met passie en inlevingsvermogen een afscheid samen met u vormgeven, natuurlijk geheel naar de laatste wens van de overledene én de nabestaanden. Samen in vertrouwen, u las het al. Samen zorgen & ontzorgen, 24/7 voor u klaar staan, dat is waar wij voor staan.

Onze uitvaartleiders

Ons team

Wij, Niek, Marlo, Angelique, Sandra,
Frans en Nick staan voor u klaar!

Wanneer u kiest voor Confianza Uitvaartzorg & Afscheidshuis zult u bovenstaande gezichten met enige regelmaat tegenkomen. Samen zullen wij er alles aan doen de nabestaanden met een goed en warm gevoel terug te laten kijken op het afscheid van zijn of haar dierbare.

Het afscheidshuis - Confianza Uitvaartzorg

Het afscheidshuis

Ontdek alles over de mogelijkheden in ons Afscheidshuis.

Meer informatie

De ervaring van anderen

Mw. Ida Derks-Janssen

✝ 19.03.2024

Allereerst wil ik vermelden dat iedereen het een prachtige uitvaart vond en de accommodatie geweldig en warm was. Alles was eigenlijk goed van begin tot het eind. De juiste mensen op de goede plek. Chapeau voor het hele team

Dhr. Wim van Bommel

✝ 19.03.2024

Het was een mooie warme ervaring. Die jij tot in de puntjes hebt weten te verzorgen.
Al onze wensen heb jij ten harte genomen. De ruimte en tijd die je ons hebt gegeven voelde als zeer welkom in deze moeilijke periode. Jullie locatie voelde dan ook als de juiste beslissing die onze vader voor ogen had.

Dank namens Arno ,Marcel, Roel van Bommel.

Dhr. Jules Stroeks

✝ 18.03.2024

Niemand had het beter kunnen doen, er werd met al onze wensen rekening gehouden en alles was bespreekbaar. Het voelde vertrouwd  bedankt  Niek Strous en team Confianza.