Voor het melden van een
overlijden of bij vragen
kunt u ons 24/7 bereiken

+31 (0)77-770 3300

Samen in vertrouwen

Welkom bij Confianza Uitvaartzorg. Een nieuwe naam in Belfeld en omstreken, maar met de nodige ervaring. Een uitvaart regelen is het laatste waar je aan wilt denken, maar toch… Ooit komen we er allemaal een keer voor te staan. En als het moment dan daar is, is het fijn om dit niet alleen te hoeven doen, maar samen met mensen die weten hoe het werkt en met passie en inlevingsvermogen een afscheid samen met u vormgeven, natuurlijk geheel naar de laatste wens van de overledene én de nabestaanden. Samen in vertrouwen, u las het al. Samen zorgen & ontzorgen, 24/7 voor u klaar staan, dat is waar wij voor staan.

Onze uitvaartleiders

Ons team

Wij, Niek, Marlo, Angelique, Sandra,
Frans en Nick staan voor u klaar!

Wanneer u kiest voor Confianza Uitvaartzorg & Afscheidshuis zult u bovenstaande gezichten met enige regelmaat tegenkomen. Samen zullen wij er alles aan doen de nabestaanden met een goed en warm gevoel terug te laten kijken op het afscheid van zijn of haar dierbare.

Het afscheidshuis - Confianza Uitvaartzorg

Het afscheidshuis

Ontdek alles over de mogelijkheden in ons Afscheidshuis.

Meer informatie

De ervaring van anderen

Mw. Leny Knops

✝ 30.07.2023

De afgesproken wensen zijn jullie nagekomen.
Ook dingen waar wij niet aan gedacht hadden.
Vooral de persoonlijke touch waarderen wij zeer.

Mw. Bella Gerards

✝ 29.07.2023

Vanaf het eerste gesprek was je een fijne gesprekspartner, rustig en toegankelijk. Je hield overzicht op alles wat er geregeld moest worden, maar liet ook ruimte voor ‘zijwegen’, iets dat nodig is in alle emoties. De verzorging van Bella en de verzorging van de uitvaart was prima, respectvol en netjes. Ook het denken aan en sturen van een foto van de kist in de aula hebben we zeer gewaardeerd.

Nogmaals hartelijke dank namens ons.

Mw. Joke van Grunsven – van den Berkmortel

✝ 11.07.2023

De warme zorg heeft ons goed gedaan.

De ruime mogelijkheden die we kregen om ons verdriet te verwerken waren heel fijn. Het persoonlijk verzorgen van moeder was goed om het nare gevoel over haar einde om te zetten in liefde. De mogelijkheid om gebruik te maken van de 24-uurs kamer was prettig. Het gevoel om altijd bij mijn moeder te kunnen zijn deed ons goed. We hebben daar dan ook goed gebruik van gemaakt. De ruimte persoonlijk kunnen maken met persoonlijke spullen was ook heel fijn.

De uitvaart was vooral een persoonlijk en warm afscheid. De toast op mijn moeders verjaardag op haar afscheid was mooi.
Wij kijken ondanks alle verdriet terug op een mooi afscheid van ons mam.

Martien, Saskia, Erwin, Ruud, Berlinda en kleinkinderen.