Voor het melden van een
overlijden of bij vragen
kunt u ons 24/7 bereiken

+31 (0)77-770 3300

Samen in vertrouwen

Welkom bij Confianza Uitvaartzorg. Een nieuwe naam in Belfeld en omstreken, maar met de nodige ervaring. Een uitvaart regelen is het laatste waar je aan wilt denken, maar toch… Ooit komen we er allemaal een keer voor te staan. En als het moment dan daar is, is het fijn om dit niet alleen te hoeven doen, maar samen met mensen die weten hoe het werkt en met passie en inlevingsvermogen een afscheid samen met u vormgeven, natuurlijk geheel naar de laatste wens van de overledene én de nabestaanden. Samen in vertrouwen, u las het al. Samen zorgen & ontzorgen, 24/7 voor u klaar staan, dat is waar wij voor staan.

Onze uitvaartleiders

Ons team

Wij, Niek, Marlo, Angelique, Sandra,
Frans en Nick staan voor u klaar!

Wanneer u kiest voor Confianza Uitvaartzorg & Afscheidshuis zult u bovenstaande gezichten met enige regelmaat tegenkomen. Samen zullen wij er alles aan doen de nabestaanden met een goed en warm gevoel terug te laten kijken op het afscheid van zijn of haar dierbare.

Het afscheidshuis - Confianza Uitvaartzorg

Het afscheidshuis

Ontdek alles over de mogelijkheden in ons Afscheidshuis.

Meer informatie

De ervaring van anderen

Mw. Zus Kleuskens-Huijs

✝ 04.11.2022

We hebben de samenwerking als erg prettig ervaren. Laagdrempelig, open, warm en professioneel.  Ons “draaiboek” werd omarmd en aangevuld met tips.

Hierdoor is het afscheid geheel volgens wens van mam verlopen. Ze zou genoten hebben.

Dhr. Jan Hoeijmakers

✝ 15.11.2022

Vanaf de 1e dag is voorbereiding en uitvaartdienst naar tevredenheid verlopen. Achteraf hebben we heel veel complimenten gekregen over de invulling van de uitvaartdienst en de adequate organisatie. Ook de spreekster was naar volle tevredenheid. Niek, je mag trots zijn op wat je in korte tijd hebt neergezet. Dank namens de gehele familie.

Mw. Corrie Geurts-Meijboom

✝ 23.10.2022

Wij zijn uiterst tevreden, het was een fijn en warm afscheid van mam.

Cor en Angelie.