Voor het melden van een
overlijden of bij vragen
kunt u ons 24/7 bereiken

+31 (0)77-770 3300

Grand Café

Even napraten

Na afloop van het afscheid in de aula van ons afscheidshuis, de kerk of elders, even op andere gedachten, samen herinneringen ophalen of het leven vieren? Dit is allemaal mogelijk in het Grand Café van Afscheidshuis Confianza.

Kiest u voor de traditionele koffietafel met bijvoorbeeld belegde broodjes en verse vlaai van de bakker? Misschien liever toch iets uitgebreider, met luxe belegd stokbrood, wraps met carpaccio en zalm, of toch die borrel met diverse koude en warme hapjes met een wijntje, een biertje en een frisje?

Alles is mogelijk. Neem een kijkje in onze horecafolder. Overige wensen zijn altijd bespreekbaar, wij denken graag met u mee!

Onze horeca folder

Via onderstaande button kunt een kijkje nemen in onze horecafolder. Wij werken samen met de lokale bakker, de lokale slijterij en onze soep komt van de cateraar om de hoek, zodoende weten wij zeker dat onze producten vers en goed zijn. Zijn er speciale wensen, hield hij of zij juist van een glas bubbels, een broodje kroket of iets anders dat niet op onze horecafolder terug te vinden is, maak het bespreekbaar!