Voor het melden van een
overlijden of bij vragen
kunt u ons 24/7 bereiken

+31 (0)77-770 3300

Ervaringen

Lees de ervaringen van andere families

Mw. Zus Kleuskens-Huijs

✝ 04.11.2022

We hebben de samenwerking als erg prettig ervaren. Laagdrempelig, open, warm en professioneel.  Ons “draaiboek” werd omarmd en aangevuld met tips.

Hierdoor is het afscheid geheel volgens wens van mam verlopen. Ze zou genoten hebben.

Dhr. Jan Hoeijmakers

✝ 15.11.2022

Vanaf de 1e dag is voorbereiding en uitvaartdienst naar tevredenheid verlopen. Achteraf hebben we heel veel complimenten gekregen over de invulling van de uitvaartdienst en de adequate organisatie. Ook de spreekster was naar volle tevredenheid. Niek, je mag trots zijn op wat je in korte tijd hebt neergezet. Dank namens de gehele familie.

Mw. Corrie Geurts-Meijboom

✝ 23.10.2022

Wij zijn uiterst tevreden, het was een fijn en warm afscheid van mam.

Cor en Angelie.

Mw. Wies Bongers-Stroeken

✝ 13.10.2022

De afgelopen periode heeft Niek ons geholpen om een mooie uitvaart te verzorgen voor onze mam/moeder/oma.
Niek brengt een enorme rust met zich mee en heeft veel aandacht voor de mensen die met hun verdriet achterblijven. Het was de wens van mam om in Belfeld naast haar ouderlijkhuis de uitvaartdienst te doen. Dit was voor ons een nieuwe locatie, maar het bleek een mooi warme locatie. Nogmaals bedankt!

Dhr. Roger Theelen

✝ 29.09.2022

Ik en mijn gezin hebben een heel warm gevoel overgehouden aan de manier waarop we begeleid zijn naar de dag van het afscheid van onze lieve schat. Niek je was en bent een geweldige steun, heel veel respect naar ons en medeleven waardoor wij dit alles bij elkaar tot een mooi afscheid hebben kunnen maken. Namens ons als gezin  bedankt  hiervoor. Carol, Janou, Dennis en Iris

Dhr. Jan Ottenheim

✝ 24.09.2022

Wij als familie hebben het geheel als zeer prettig ervaren , zowel de thuis begeleiding, het verzorgen , de uitvaart; perfect en met respect maar vooral menselijk ! Dank daar voor. Familie Ottenheim

Dhr. Patrick Albert

✝ 16.09.2022

Wij zijn zeer tevreden over jullie dienstverlening, het kon eigenlijk niet beter! We vonden het contact met jou en je medewerkers erg prettig, persoonlijk en jij voelde goed aan wat onze wensen waren. Jij nam mij ook in bescherming als er teveel op mij afkwam. Ik vond het contact warm en tevens respectvol. Het was erg speciaal dat jullie zelfs de aula zo inrichtten dat er meerdere personen naar de koffietafel konden komen. De dagelijkse huisbezoeken toen Patrick bij ons opgebaard lag waren ook heel prettig. Het afscheid paste perfect bij Patrick, en we hadden ons geen betere begeleiding kunnen wensen. We hebben van onze gasten alleen maar positieve reacties gekregen, en zelfs een verzoek om Confianza uit te breiden naar het westen!

Nogmaals ontzettend bedankt!

Monique, Sophie, Loes en Daan.

Dhr. Sjraar Thijssen

✝ 06.09.2022

Mijn vader stierf ,en ik wist niet waar ik beginnen moest, maar wist wel dat het op mij af zou komen. Ik wilde hem dicht in de buurt, dus belde het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum. Ik kreeg die ochtend Niek aan de telefoon. Meteen voelde ik me er goed bij, hij was heel geruststellend. We spraken af dat hij diezelfde dag langs zou komen, om het een en ander te bespreken. Wat een geweldig mens! Wij waren allemaal kapot van verdriet, en hij prikte daar doorheen! Nam ons werkelijk alles uit handen, en uiteraard weet ik dat dit zijn “werk” is.. maar de manier waarop! Hij luisterde! Hij nam alle tijd, en deed er ALLES aan om het afscheid van mijn vader zo te creëren zoals wij dat wilde.

Dagelijks stond ik met hem in contact, en kon hem bij wijze van spreken dag en nacht bellen! Mijn vader heeft een prachtig afscheid gehad! En wij de kans, om zo lang het mocht duren bij hem te zijn, en afscheid van hem te nemen.

Helemaal niks was teveel! Alles was echt top geregeld!

Confianza.. zou ik werkelijk aan iedereen aanraden! Op het moment.. dat dit moet gebeuren… Liefs Mariska.

Dhr. Pierre Wolters

✝ 03.09.2022

Wij kunnen zeggen dat we de totale begeleiding van de uitvaart als zeer prettig hebben ervaren. Alles was duidelijk en vragen werden netjes opgelost. De hele sfeer is erg ontspannen en ongedwongen. Het pand is fantastisch geworden.

En dat de hospitality door Angelique werd begeleid was als een warme deken, het plaatje klopte gewoon weer.

Al met al kunnen wij iedereen aanraden om in een lastige tijd deze mensen te contacteren en er valt een grote last meteen weg. Tot in de puntjes verzorgd en een super team !!

Mvg Fam Wolters Belfeld

Dhr. Leo Groosman

✝ 23.07.2022

Confianza is een fijn afscheidshuis.

Er is een mooie, rustige sfeer. Niek luistert heel goed naar de wensen en aan elk detail werd gedacht. 

We hebben op een intieme, persoonlijke en hele mooie manier afscheid kunnen nemen. We zijn hierbij gedragen door de spreekster en het team van Confianza. Heel erg bedankt!