Voor het melden van een
overlijden of bij vragen
kunt u ons 24/7 bereiken

+31 (0)77-770 3300

Ervaringen

Lees de ervaringen van andere families

Mw. Hendrikx-Verkerk

✝ 24.02.2023

Zowel tijdens de voorbereiding als ten tijde van de uitvaart zijn wij volledig ontzorgd op een professionele en persoonlijke wijze. Het bespreken van mogelijke opties, het aandragen van ideeën, concrete namen van derden in onze gedachtensfeer en het regelen daarvan, hebben wij zeer gewaardeerd. Jij verstaat je vak en deelt op een fijne persoonlijke wijze jouw kennis en ervaring. Alles heeft direct heel vertrouwd gevoelt.

Mw. Josi Wagimin – van Kan

✝ 10.02.2023

Wij als familie zijn louter positief over de begeleiding van Cleo en Niek en uiteraard over de rest van het personeel!
De persoonlijke begeleiding in deze moeilijke tijd hebben wij als zeer prettig ervaren. Alles was zeer goed geregeld en wij hebben een heel mooi afscheid gehad.

Wij als familie zijn ervan overtuigd dat mam dit ook gevonden zou hebben.

Bedankt voor alles!

Dhr. Bèr Cremers

✝ 10.02.2023

Ik kijk tevreden en met een mooi gevoel terug op de uitvaart.
Vader is op vrijdagmorgen om 9 uur gestorven en om 12 uur zat ik al bij Marlo om alles te regelen. Ik wilde voor carnaval alles achter de rug hebben. Hoewel de tijd krap was is dat allemaal prima gelukt. Ik heb de begeleiding door Marlo ook als uiterst fijn ervaren: alles wat we afgesproken hebben is precies zo gegaan en dat is fijn. Ook de mensen die de uitvaart en de koffietafel bijgewoond hebben, waren erg positief over de mooie ruimte waar deze koffietafel plaatsvond en de verzorging van deze koffietafel. Dat geldt trouwens ook voor het afscheid op de avond voor de uitvaart.

Rick Cremers

Dhr. Theo Leurs

✝ 12.01.2023

Ten eerste namens de hele familie van harte dank je wel voor de volledige en fijne begeleiding die je ons hebt moeten bieden. Uiteraard en maar goed ook voor ons familie een totaal  nieuwe en verdrietige periode die we nu samen te doorlopen hebben. In onze directe familie is Theo voor ons de eerste dierbare waar wij afscheid van hebben moeten nemen.

Wij kijken terug op een zeer persoonlijk maar ook goed aanvoelende begeleiding. Geen doordrukken van of haastig aan de slag maar luisteren en adviseren op een kundige en prettige wijze. Complimenten hiervoor.

Ook de dag zelf en ‘s avonds vooraf zijn fijn en passend verlopen. Jullie Afscheidshuis past zeer bij een persoonlijke en eigen uitvaart/ afscheidsmoment. Ik denk wel het belangrijkste om te benoemen is dat we hebben kunnen zijn wie we zijn. We hebben geen dingen gedaan die niet bij ons passen en dat voelt heel fijn.

We kijken dus met een zeer tevreden moment terug op een van de meest verdrietige momenten die we mee hebben moeten maken.
Merci hiervoor namens onze hele familie!

Dhr. John Franssen

✝ 12.01.2023

Ik ben blij dat ik voor jullie gekozen heb. De wijze hoe jullie alles hebben opgenomen, en met zorg uitgevoerd hebben is lovenswaardig. De tijd die Niek heeft genomen om alles te bespreken, en zo naar mijn wensen heeft geluisterd, om John een waardig afscheid te geven, daar ben ik  dankbaar voor. Ook van de familie een groot dank je wel.

Mw. Henny Hermans-Peelen

✝ 07.01.2023

Een super fijne en warme benadering. Fijne mate aan betrokkenheid en toch een gepaste professionele afstand. Ondanks de verdrietige omstandigheden voelde dit als een warm dekentje voor ons allemaal.

Mw. Nora Peters-Janssen

✝ 27.12.2022

We hebben het contact gedurende deze periode als zeer prettig ervaren. We zijn ook dankbaar dat we volgens wens van mam het zo samen met jullie geregeld hebben. Het contact met Wendy samen met onze  familie  heeft er toe geleid dat we kunnen terug kijken op een mooie dienst met tekst en muziek. En naderhand een fijne verzorgde koffietafel.

Dankjewel namens kinderen, klein en achterkleinkinderen.

Dhr. Jan Peeters

✝ 10.12.2022

Het was te mooi om waar te zijn. Zeg je dat na een uitvaart?
In ons geval voelde dat echt zo! We hebben onze persoonlijke wensen van tevoren kenbaar (kunnen) maken. Dat gaf veel rust.
Op een persoonlijke, warme en waardige wijze heeft Niek ons begeleid.
Dank je wel hiervoor! Marijke, Bram en Janneke

Mw. Maria Goossens-Killaars

✝ 25.12.2022

Maatwerk, Persoonlijk, Aandacht, Menswaardig.
Op het juiste moment, de juiste woorden op de juiste plaats,
met inachtneming van de juiste afstand en nabijheid om iedereen
in zijn waarde te laten.

Geert Goossens
Jessie Jochijms-Goossens
John Goossens

Dhr. Jan Goertz

✝ 17.12.2022

Vanaf het eerste telefoontje naar jullie klopte het hoe jullie de uitvaart van pap geregeld en begeleid hebben. Met een lach en een traan om het zo maar eens te zeggen. Zeer prettig persoonlijk contact,

Afspraken die gewoon nagekomen zijn, waardevolle tips en suggesties, een heel mooi afscheid in jullie prachtig stijlvol ingerichte uitvaartcentrum, een heel waardig uitvaartmis en een heel sober definitief afscheid nemen bij het crematorium, er is niets waar ik van zeg, dat hadden we anders moeten doen. Fijn verzorgd drukwerk waarbij ons de keuze in lay out in meerdere uitvoeringen werd gegeven zowel bij de rouwbrief als het prentje, super gewoon.

Kortom, een echte aanrader. Niek en team, heel hartelijk dank dat jullie het afscheid van pap zo waardig vorm gegeven hebben.

Ton en Marly