Voor het melden van een
overlijden of bij vragen
kunt u ons 24/7 bereiken

+31 (0)77-770 3300

Ervaringen

Lees de ervaringen van andere families

Dhr. Jan Schreurs

✝ 31.05.2024

De wens van Jan was een kleine bescheiden uitvaart in besloten kring. Hier werd gehoor aan gegeven en niet opgedrongen tot meer opties. Alles was precies naar wens. Een geweldige toevoeging voor Belfeld. Chapeau voor Marlo en Angelique.

Dhr. Math Theeuwen

✝ 17.05.2024

Marlo,
Het was een mooie afscheidsdienst. Je dacht met ons mee en voelde aan waar onze wensen lagen. We kregen alle ruimte en tijd die we nodig hadden. Van begin tot einde was je er voor ons. De rust en het vertrouwen wat jullie als team uitstralen is mooi om te mogen ervaren.

Marlo, Frans, Niek en team Confianza, bedankt voor de goede zorgen in deze moeilijke tijd.

Mw. Annie Schweitzer-van Hemert

✝ 03.05.2024

Wij hebben een fantastisch afscheid gehad van mam, het is in alle wensen volbracht.

Heel erg bedankt ook dat we haar op zaterdag nog hebben mogen verzorgen, dat hebben wij met z’n allen als heel bijzonder ervaren alsmede het warm ontvangst bij Confianza.

 

Mw. Corrie Gielen-Havens

✝ 14.04.2024

Marlo, je hebt ons namens Confianza op een hele prettige manier begeleid tijdens de voorbereiding en het afscheid van ôs mam. Je voelde goed aan waar onze voorkeuren lagen, je dacht mee en gaf voorbeelden die aansloten bij onze wensen. We vonden het fijn dat we hier de ruimte en de tijd voor kregen. Vanaf het begin tot het einde stond je voor ons klaar. We kijken met een mooi en warm gevoel terug naar het afscheid van mam.

Familie Gielen

Mw. Marie Bongarts-van Asten

✝ 14.04.2024

Vanaf het eerste moment was ik onder de indruk van jullie manier van “binnenkomen”. Daarmee bedoel ik dat ik meteen fijne hulp kreeg bij het verder regelen van het verlies van mijn moeder. Alles was voor mijn gevoel tot in de puntjes verzorgd door het team van Confianza Uitvaartzorg.

 

Daarvoor mijn hartelijke dank.

Dhr. Wim van Bommel

✝ 19.03.2024

Het was een mooie warme ervaring. Die jij tot in de puntjes hebt weten te verzorgen.
Al onze wensen heb jij ten harte genomen. De ruimte en tijd die je ons hebt gegeven voelde als zeer welkom in deze moeilijke periode. Jullie locatie voelde dan ook als de juiste beslissing die onze vader voor ogen had.

Dank namens Arno ,Marcel, Roel van Bommel.

Mw. Ida Derks-Janssen

✝ 19.03.2024

Allereerst wil ik vermelden dat iedereen het een prachtige uitvaart vond en de accommodatie geweldig en warm was. Alles was eigenlijk goed van begin tot het eind. De juiste mensen op de goede plek. Chapeau voor het hele team

Dhr. Jules Stroeks

✝ 18.03.2024

Niemand had het beter kunnen doen, er werd met al onze wensen rekening gehouden en alles was bespreekbaar. Het voelde vertrouwd  bedankt  Niek Strous en team Confianza.

Mw. Riet Wuts – Simons

✝ 04.03.2024

Alles was super fijn geregeld. Altijd bereikbaar voor alle vragen en opmerkingen. Bereid tot meedenken en alles kon. Niek is heel rustig en heel zorgzaam en attent, denkt overal aan en maakt dat je veel vertrouwen hebt dat de uitvaart goed geregeld wordt. Wij zullen Confianza en Niek zeker aanbevelen. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

Mw. Aag Riekwel-Moonen

✝ 26.02.2024

Heel toegewijd, heel persoonlijk en heel goed en mooi verzorgd! Mijn kinderen en ik waren uiterst tevreden!