Voor het melden van een
overlijden of bij vragen
kunt u ons 24/7 bereiken

+31 (0)77-770 3300

Ervaringen

Lees de ervaringen van andere families

Dhr. Jo Stoffels

✝ 16.01.2024

Aangezien pap niks met Venlo had, zijn we uitgekomen bij Confianza in Belfeld. We hadden ons geen betere partij kunnen wensen voor de uitvaart. De betrokkenheid, het laagdrempelige, alles kan en niks moet stonden ons gelijk aan. Toen Niek met het voorstel voor een informele uitvaart kwam, wisten we direct dat het dat zou worden. Samen brainstormen over de invulling, een lach, een traan en uiteraard ook het zakelijke gedeelte, prima geregeld. Tijdens de uitvaart was alles tot in de puntjes verzorgd, de soep, broodjes, koffie en thee, de medewerkers, gewoon alles. En dan tijdens het allerlaatste samenzijn bij het crematorium, het laatste stukje, ook dit werd door Niek fijn begeleid. We kijken terug op een mooie warme samenwerking met Niek en zijn team.

Dhr. Loek van der Sanden

✝ 08.01.2024

Ik kan iedereen aanraden om Confianza Uitvaartzorg in Belfeld te nemen. Daar mijn man in 2 weken tijd overleed en wij geen uitvaartpolis hadden, zijn wij via internet, terecht gekomen bij Niek Strous, eigenaar van Confianza in Belfeld. Al bij het eerste telefoon, kwam Niek als een vertrouwenspersoon over. Hij heeft veel voor ons betekend. Hij heeft ons super begeleid bij het invullen van het gehele gebeuren. Van speech, kist, bloemen, restaurant  en het begeleiden van mijn man/vader/opa naar het crematorium. Ik heb ook veel contact met hem gehad vanaf het begin tot einde. Niets was teveel, altijd met een warm hart. Hij voelde als een familielid. Ook zijn medewerksters hebben het super gedaan. Vooral mijn kleinkinderen werden overal in betrokken zodat ze het niet als iets eng ervaarden, maar iets moois.

Nogmaals, chapeau Niek en je team.

Onze dank hiervoor,

Familie van der Sanden-Boyette, Tegelen.

Dhr. Paul Derks

✝ 07.01.2024

Niek van Confianza heeft ons geweldig ondersteund in het voorbereiden van en het verzorgen van de uitvaart van onze man en vader. Vanaf het eerste moment voelde het contact warm en persoonlijk. Aan alle wensen kon worden voldaan en alle opties werden uitvoerig besproken, zodat we de juiste keuzes konden maken. De 24-uurs kamer waarvan we gebruik mochten maken was ontzettend mooi verzorgd en een waardevolle toevoeging. De rust waarmee Niek en het team van Confianza ons heeft begeleid was bijzonder en maakt dat we terugkijken op een heel mooi afscheid, waaruit wij nu, maar ook later nog veel steun zullen halen.

Dhr. Jeu Levels

✝ 20.12.2023

Wij kijken met volle tevredenheid terug op een goed verzorgde uitvaart, waarin we op een zeer professionele maar ook persoonlijke manier zijn bijgestaan door jou en jullie team. Chapeau !! Jullie service m.b.t. rouwkaarten, aankondiging via Puik, en ook bij het ontwerp van het gedachteniskaartje, was perfect. Het gebruik kunnen en mogen maken van de 24-uurskamer is zeker een aanrader, en ook hier hebben wij dankbaar gebruik van gemaakt.

Mw. Maria Sijbers – Eeren

✝ 11.12.2023

Wij zien als Familie terug op een warm afscheid van ons Moeder. Zeker het besloten afscheid op jullie locatie was mooi en goed verzorgd. Ook de kleine dingen die Niek nog aandroeg hebben hier aan bij gedragen.

Fam. Sijbers

Mw. Mien Görlach – Boots

✝ 10.12.2023

De locatie is prachtig en straalt een bepaalde rust uit. Op de dag zelf hele goede begeleiding incl. prachtige bloemen. Alles goed verzorgd, ook de koffietafel was uitstekend.

Mw. Fien Vullers-van Willick

✝ 09.12.2023

Onze complimenten aan Confianza Uitvaartzorg!
Door het stap voor stap meedenken, samenwerken met, en de hulp van Marlo, hebben we op een mooie manier afscheid kunnen nemen van moeder Fientje van de Diek.
Ook de andere mensen van het Confianza-team en jullie fijne locatie hebben hier aan bijgedragen.
Hartstikke bedankt daarvoor.
Familie Vullers – van Willick.

Mw. Dieny Colberts-van Dongen

✝ 04.12.2023

Wij kijken terug op een waardig afscheid van onze moeder en zijn blij dat we Confianza als uitvaartzorg gekozen hebben. Van begin tot einde werden we vakkundig en met liefde voor dit vak begeleid, waarvoor onze dank.

We zullen de naam Confianza in ere houden en zeker aanbevelen.

Mw. Sien van de Kerkhof-Jacobs

✝ 27.11.2023

Meteen vanaf het eerste contact met Marlo voelde het heel vertrouwd en warm. We kozen voor een informeel afscheid in het grand café. Marlo dacht met ons mee en bood allerlei ideeën aan die geheel pasten bij onze wensen. In de gesprekken gaf ze duidelijke informatie en legde heel rustig en geduldig alles uit. We hebben ons heel welkom gevoeld bij Confianza. Jullie zorgen voor een warme sfeer en hebben oog voor details. Op veel momenten gaven jullie een klein betekenisvol gebaar. Een mooier afscheid van mijn vrouw en moeder hadden we ons niet kunnen wensen.

Martien en Carolien

Mw. Leonie van den Borst-Engelen

✝ 20.11.2023

Toen onze moeder heel plotseling overleden was in het verzorgingstehuis waar ze woonde heeft Confianza Uitvaartzorg, na ons telefoontje, gelijk heel snel en adequaat gereageerd. Vanaf het begin van overlijden tot en met het einde bij de koffietafel hebben we een hele professionele en ook warme begeleiding gehad. Niek Strous voelde aan wat wij belangrijk vonden. Er werd ons zoveel mogelijk uit handen genomen en het verzorgen van de advertentie, de rouwkaart en het prentje ging heel snel en professioneel.
De locatie in Belfeld is ook een mooie en sfeervolle plek om een uitvaart plaats te laten vinden.

De samenwerking met deze uitvaartzorg was voor ons een grote steun in deze moeilijke periode.
Familie van den Borst